Şi-a luat viaţa din cauza dragostei! Un băiat de 17 ani, găsit spânzurat în camera sa de căminCaz tragic la o şcoala profesională din oraşul Hânceşti. Un elev de 17 ani a fost găsit strangulat în camera sa de cămin. Poliţia presupune că el a decis să-şi pună capăt zilelor din cauza problemelor în dragoste. La câteva minute după ce a fost găsit fără suflare, pe telefonul mobil al victimei a venit un mesaj, în care era rugat de iubita sa să nu recurgă la gesturi extreme.

Corpul neînsufleţit al băiatului a fost găsit de colegii săi de cameră, în jurul orei 21:30. Speriaţi, tinerii au chemat intendenta şi un pedagog.

Alertaţi de angajaţii instituţiei de învăţământ, oamenii legii, care au venit la faţa locului, au găsit telefonul mobil al adolescentului şi un mesaj scris de iubita acestuia. Fata i-a spus că-l iubeşte. Din păcate, băiatul nu a mai apucat să citească acele rânduri, pentru că sms-ul a fost trimis la nouă minute după ce tânărul îşi făcuse seama: „Te rog, scumpule, nu face nimic, eu țin la tine prea tare și nu pot să te las să faci tot felul de nebunii. Ești foarte important pentru mine. Te iubesc!”.

Pâna a-şi curma zilele, băiatul i-ar fi scris iubitei sale un sms, în care-i spunea că o va iubi mereu.

Profesorii confirmă că, de trei luni, băiatul avea o relaţie cu o colegă de grupă. Prietenii lor spun că cei doi se mai certau, iar din această cauză, în ultimul timp, băiatul era mai deprimat.

„Era foarte trist. Nu vorbea”.

„Noroc, noroc şi se ducea mai departe. Era posomorât”.

Directoarea instituţiei de învăţământ spune că elevul nu a dat de bănuit că ar avea anumite probleme.

„Niciun motiv nu am avut, nici colegii nu au prevăzut. Nu am presupus un astfel de caz. Era băiat liniştit, timid cu rezultate satisfăcătoare la învăţătură”, a comunicat directorul Şcolii Profesionale Hânceşti, Ludmila Petruşan.

În urma acestui caz, colegii de cameră, dar şi iubita băiatului, au primit asistenţă psihologică, iar poliţia din Hânceşti investighează circumstanţele în care a avut loc tragedia.

„Poliţia presupune motivul unui suicid deoarece pe corpul neînsufleţit al băiatului nu sunt depistate semne de moarte violentă. Pe cazul dat este iniţiată o anchetă”, a menţionat ofiţerul de presă al IP Hânceşti, Tatiana Solotcaia.

Băiatul era viitor brutar şi a rămas în grija unui unchi după ce părinţii au divorţat, iar mama sa a plecat la muncă în Israel. Femeia a fost anunţată de tragedie de către profesori. Ea urmează să revină în ţară pentru a-şi înmormânta copilul.

Sursa: canal2.md