Secretele numerologiei pentru anul 2017Va trebui sa aduni numerele ce compun luna si ziua in care te-ai nascut cu numerele ce compun anul 2017, dupa care urmeaza sa faci adunarea teosofica (adunarea teosofica inseamna sa aduni numerele care compun o cifra pana ajungi la o cifra dintr-un singur numar).

Exemplu: 

Ziua 24 + luna 09 + anul 2017 = 2+4+0+9+2+0+1+7 = 25 . Numarul 25 este compus din 2 + 5 = 7.

Numarul 1

Acest an este de o importanta extrema pentru tine deoarece este primul an din ciclul de 9, reprezentand un nou inceput. Ceea ce faci in acest an va determina evenimentele din urmatorii 8 ani. In consecinta, este bine sa iei decizii mari si sa incepi proiecte ambitioase in urmatoarele luni. Este un an in care e in avantajul tau sa te mentii activ, sa ai grija de sanatatea ta si sa iti dezvolti o gandire optimista. Un nou ciclu incepe in viata ta, o perioada infloritoare in care iti vei putea realiza multe din proiectele tale.

Numarul 2

Anul cu numarul 2 din ciclul de 9 este un an al iubirii, intelegerii si colaborarii. Acest an aduce cresteri financiare si dezvoltare pe toate planurile. Proiectele incepute anul trecut (in anul 1 din ciclul de 9) evolueaza frumos in acest an. Daca investesti mai mult timp si efort in proiectele tale, vei avea rezultate semnificative. Este un an in care trebuie sa te bucuri de ceea ce ai, sa apreciezi ceea ce ai realizat deja in viata, caci prin energia recunostintei vei atrage si mai mult bine in viata ta. Vei avea parte de dragoste in acest an si vei descoperi ca unele persoane te iubesc mai mult decat o arata. In lunile urmatoare vei putea incheia contracte foarte bune.

Numarul 3

Anul cu numarul 3 din ciclul de 9 este un an bun, in care vei reusi sa realizezi multe si sa te dezvolti atat pe plan personal cat si pe plan spiritual. Este important sa scapi de datorii in acest an, sa iti rezolvi problemele de sanatate si sa ai mai mare grija de tine. Studiile, cursurile de specializare si calatoriile sunt favorizate in urmatoarele luni. Vei intalni oameni deosebiti si vei invata multe lucruri, iar surprizele placute se vor tine lant in acest an. Vei avea ocazia sa sarbatoresti in familie un eveniment deosebit.

Numarul 4

Anul cu numarul 4 din ciclul de 9 este un an al muncii, perseverentei si stabilitatii. Trebuie sa reiei proiectele pe care le-ai demarat in ultimii 3 ani si te implici pentru a atinge succesul. In acest an vei avea de redecorat locuinta ta si facut reparatiile necesare. Munca o sa iti ofere o placere neasteptata in acest an. Vei avea parte de momente placute la locul de munca, te vei intelege cu toata lumea si te vei simti bine in activitatile pe care le vei intreprinde. Vei putea economisi bani in acest an si plati datoriile pe care le ai. In dragoste vei avea parte de stabilitate si intelegere.

Numarul 5

Anul cu numarul 5 din ciclul de 9 este un an care aduce schimbari favorabile in viata ta. Vei avea parte de diversitate, de calatorii si de experiente noi in acest an. Iti vei depasi zona de comfort si acest lucru va aduce cu sine multe lucruri placute. Activitatile sportive si artistice sunt favorizate in acest an. Este bine ca aceste activitati sa le desfasori impreuna cu prietenii, colegii sau familia. Vei avea de castigat de pe urma consolidarii legaturilor cu cei dragi tie. Este un an bun pentru a concepe un copil. Situatia financiara va fluctua in acest an, dar va fi buna, in general. Vei avea oportunitati de a calatori si a vedea locuri noi, si cireasa de pe tort este ca vei putea face acest lucru cu bani putini, fara cheltuieli mari.

Numarul 6

Anul cu numarul 6 din ciclul de 9 este un an deosebit, o adevarata perioada infloritoare in viata ta. Este un an excelent pentru dragoste, casatorie si copii, deasemenea un an foarte bun pentru a cumpara o locuinta, a o redecora, cat si pentru gradinarit. Pe plan profesional vei atinge stabilitatea mult dorita; vei putea gasi un loc de munca bun unde sa poti ramane mai multi ani si unde vei gasi satisfactie profesionala. Financiar, este un an al generozitatii, in care trebuie sa iti ajuti familia cu resursele pe care le ai. O parte din bani ar fi indicat sa ii investesti in sanatatea ta, sa mananci mai sanatos, sa faci mai multa miscare si sa dormi mai mult.

Numarul 7

Anul cu numarul 7 din ciclul de 9 este anul dezvoltarii personale si spirituale. In acest an vei invata foarte multe lucruri noi si vei deveni o persoana mai inteleapta, mai puternica, mai fericita. In acest an este bine sa citesti cat mai mult, sa meditezi asupra lucrurilor, sa iti discuti problemele cu prietenii si cu persoana iubita, si sa te straduiesti sa patrunzi esenta lucrurilor. Schimbarile care apar in acest an sunt profunde, in interiorul fiintei tale, si mai apoi exterioare. Acum vei gasi resursele necesare, dupa o ampla introspectie, ca sa iti imbunatatesti relatia de cuplu si situatia financiara. Vei reusi sa gasesti sursa fericirii pentru tine, indiferent daca aceasta se afla in profesia pe care o practici, in relatia cu persoana iubita, in relatia cu copiii tai sau in relatia cu Dumnezeu. Credinta si ghidarea spirituala te vor conduce spre a-ti imbunatati viata.

Numarul 8

Anul cu numarul 8 din ciclul de 9 este un an special, un an karmic. In acest an vei avea parte de multe evenimente predestinate si vei intalni oameni cu care ai lucruri in comun. Toate evenimentele si persoanele intalnite vor avea ca scop sa te ajute sa iti realizezi planurile si sa iti implinesti visele. Anul cu numarul 8 este penultimul an din ciclul de 9 si ai multe de facut in acest an. Organizeaza-ti prioritatile si focalizeaza-ti energia asupra dorintele pe care inca nu ti le-ai implinit. Vei avea parte de sustinerea Universului in tot ceea ce doresti sa intreprinzi.

Numarul 9

Anul acesta este ultimul din ciclul de 9. In acest an vei duce la finalizare cateva proiecte incepute in anii anteriori. Vei culege roadele la eforturile pe care le-ai depus in ultimii 8 ani si te asteapta succese si realizari pe toate planurile. In urmatoarele 12 luni vei rezolva o serie de probleme care te framanta. Dietele cu fructe si legume si curele de detoxifiere sunt recomandate in acest an. Incearca sa te debarasezi de lucrurile pe care nu le mai folosesti si sa faci o curatenie generala in locuinta ta. In acest an debaraseaza-te de tot ceea ce te trage in jos, ca in anul urmator, care vine cu noi oportunitati, sa te poti deschide catre ele.

Sursa: mesaj.md