Se întâmplă în capitală! A încercat să ajute un copil bolnav, dar a ajuns singur în spital
A venit să ajute un copil rănit, dar a ajuns singur în spital, după ce ambulanţa în care se afla a suferit un accident rutier. Este situaţia în care se află unul dintre medicii de gardă din cadrul Spitalului de Urgenţă din Chişinău. 
Solicitarea ambulanţei a parvenit din partea unei mame, ieri, în jurul orei 18:00, după ce copilul acesteia în vârstă de 3 ani s-a prăbuşit de la etajul trei al unui bloc din sectorul Botanica al capitalei. Echipa de reanimare sosită la faţa locului a constatat prezenţa unui politraumatism grav în cazul copilului, care a fost imediat urcat într-o autosanitară şi transportat spre spitalul pentru copii „Valentin Ignatenco”
La intersecţia străzii Grenoble cu str. Asachi, însă, autosanitara, ce se deplasa regulamentar, având girofarul şi sirena incluse, a fost tamponat frontal de un autoturism Toyota. În urma impactului, a avut de suferit doar medical,care s-a ales cu o traumă a coloanei vertebrale, din care motiv va trebui să urmeze un tratament medical în ambulatorul specializat.
Ceilalţi, inclusiv mama şi copilul, datorită faptului, că fuseseră fixati pe scaune cu centurile de siguranţă, au scăpat nevătămaţi.
La destinaţie ei au fost transportaţi de către o altă echipă de la Urgenţă. Poliţia investighează cazul.