Biroul Miss Moldova anunță preselecția participantelor pentru concursul ”Miss Chișinău 2016”.

La preselecție pot participa domnișoare din toată Republica, cu vârsta cuprinsa între 15 și 24 ani și cu înălțimea de la 168 cm până la 181 cm, scrie kankan.md.

Se caută cea mai frumoasă tânără ce va purta titlul de ”Miss Chișinău 2016”

                                                       Foto: missmoldova.md

”Modalități de preselecție. Direct la unul dintre castingurile regionale prin prezența fizică a candidatelor – această modalitate este obligatorie pentru toate candidatele. Completează formularul anexat, atașează minim 3 fotografii recente de până la maxim 2 Mbs fiecare. Este de dorit să nu folosiți fotografii profesionale! Vă rugăm să ne trimiteți fotografii simple, realizate cu un aparat foto digital la lumina naturală a zilei. Sunt necesare cel puțin: 1 fotografie portret, 1 profil și 1 corp întreg în costum de baie – în așa fel, încât să putem face o evaluare cât mai corectă o potențialului vostru.

Vă rugăm să trimiteți fotografii fără machiaj, ochelari, pălării și să nu retușați fotografiile pe computer!

Candidatele ce au aplicat online pot fi invitate la unul din castingurile regional (sau chiar la sediul Biroului Miss Moldova in cazul următoarelor ediții), printr-o confirmare telefonică sau SMS.

Formularul nu este o condiție necesară, și nicidecum singura formă de a candida pentru concurs! Puteți veni direct la castingul regional, însă completarea formularelor on-line, în opinia noastră, este o formă confortabilă și modernă de a afla rapid o primă evaluare a potențialului tău pe parcursul fiecărui an ce va preceda următoarele ediții ale concursului Miss Chișinău!

INFORMAȚII DESPRE CASTING
Ținută de casting – vă sugerăm să nu fiți machiate, să aveți cu voi costum de baie și pantofi cu toc înalt. Selecția participantelor la concursul Miss Chișinău va fi realizată de un juriu de specialitate.

Ca să fiți la curent cu eventualele detalii suplimentare despre castinguri și/sau concurs, vă recomandăm să urmăriți site-ul nostru: www.missmoldova.md și să accesați pagina noastră de Facebook și Odnoklassniki.

Biroul Miss Moldova nu percepe nici un fel de taxe bănești de înregistrare, preselecție și de pregătire pentru Concurs!

Pentru informații puteți apela la numărul 079420999.”, informează missmoldova.md.

Se caută cea mai frumoasă tânără ce va purta titlul de ”Miss Chișinău 2016”1

 

Sursa : kankan.md