SCANDAL pe strada Ismail din capitala Un grup de locatari furiosi a dat jos gardul unui santier, dupa ce excavatoarele au inceput sa sape chiar langa blocul lor - VIDEOScandal pe strada Ismail din capitala. Un grup de locatari a dat jos gardul unui santier. Oamenii s-au infuriat dupa ce excavatoarele au inceput sa sape chiar langa blocul lor. La fata locului a intervenit politia, incercand sa calmeze spiritele.

Groapa a fost sapata astazi, chiar langa acest bloc de pe strada Ismail, situat in apropiere de Piata Centrala. Infuriati cand au vazut asta, oamenii au sarit cu gandul ca vor opri constructiile. 

La fata locului au venit cativa politisti ca sa calmeze spiritele, dar nu au reusit decat sa enerveze oamenii si mai mult. 

Vor sa construiasca o farmacie, asa spun, dar pe noi nimeni nu ne-a pus la curent. A venit politia in loc sa ne apere pe noi, ii apara pe ei.

Locatarii sustin ca noul santier le pune in pericol siguranta blocului. In plus, e o zona si asa aglomerata cu spatii comerciale. 

Au sapat sub casa, foarte mult. Sunt niste constructii ca niste costerete. Ne-au inconjurat cu magazine si cu joscuri de noroc, e imposibil de trait.”

Oamenii se plang ca nimeni nu le-a cerut acordul si nici macar nu i-a informat despre faptul ca azi vor incepe constructii sub geamurile lor. 

Nimeni nu ne-a anuntat, stapanul nu a stat de vorba cu nimeni. Nu ne-a spus ce are de gand sa faca Am venit de la serviciu si totul era sapat.

Nu am reusit sa discutam cu reprezentantii firmei care a deschis santierul. Politia sustine, insa, ca lucrarile sunt autorizate.

Sursa : ProTV.md