Sarbatorile continua la Targul de Craciun Pe scena de pe strada 31 august vor urca Iurie Sadovnic si formatia Noroc

La primul Târg de Crăciun în stil european din țară nu e loc de plictiseală nici în 2019! Moldovenii din țară și cei reveniți de peste hotare sunt așteptați în continuare în inima capitalei, pentru a se bucura, alături de cei dragi, de cea mai magică perioadă din an.

Noul an aduce pe scena din strada 31 august 1989 interpreți și trupe legendare, în timp ce scena mică se va transforma într-un cinematograf în aer liber.

4 IANUARIE (Vineri)

Așadar, astăzi, 4 ianuarie, la Târgul de Crăciun vor evolua colectivele artistice din raionul Cahul, care vor recita, începând cu ora 16.00, colinde, urături și hăituri cum numai în sudul Moldovei mai poți auzi. Spre seară, devenim mai melancolici cu îndrăgitul muzician și cîntăreț de muzică ușoară și folk, Iurie Sadovnic, și nelipsita sa parteneră de scenă – chitara.

Între timp, pe scena mică vor rula cele mai tari filme și desene animate cu tematica sărbătorilor de iarnă. „Viața și aventurile lui Moș Crăciun” ne oferă o interpretare originală a biografiei Sfântului Nicolae. Iar din animația „Coșmar dinaintea Crăciunului”, premiată cu trofeul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale, aflăm ce se întâmplă atunci când moșul este răpit chiar înainte de a împărți daruri copiilor din toată lumea. Despre o altă catastrofă de Crăciun este și fimul „Singur acasă – 3” – o continuare a aventurilor puștiului poznaș care a ajuns fenomen mondial. Încheie programul artistic al serii de vineri Orchestra de muzică populară „Mugurel”.

5 IANUARIE (Sâmbătă)

Programul artistic al zilei de sâmbătă, 5 ianuarie, debutează zgomotos cu show-ul Fanfarei din Nisporeni, urmat de concertul colectivelor artistice din același raion. Începând cu ora 18.00 ne delectăm cu piesele romantice ale cântărețului Aurel Chirtoacă, țopăim împreună cu dansatorii de la „Black and White”, ca spre finalul serii să cântăm în unison îndrăgitele refrene ale șlagărelor anilor `70 – pe scena mare vor răsuna „Primăvară”, „De ce plâng chitarele”, „Chișinăul meu cel mic”, în interpretarea legendarei formații de muzică pop-rock și folk „Noroc”.

Iar pe scena mică, după o porție de magie, oferită publicului de scamatorul Mihai Covali, vor rula filmele „Cenușăreasa” și „Singur acasă – 4”.

Sursa: moldova9.com