"Sa facem Chisinaul cat de cat normal" Serafim Urecheanu s-a lansat oficial in campanie, de Ispas, la Catedrala: A fost prezentat de liderul PLDMCandidatul PLDM la functia de primar general a venit cu echipa in scuarul Catedralei, acolo unde s-au lansat in campanie si alti concurenti, intre care Zinaida Greceanii sau Oazu Nantoi.

Vlad Filat a fost primul care a inceput discursul. “Doar Serafim Urechean poate sa gospodareasca in Chisinau, avand in vedere experienta si oamenii cu care vine. Domnului Serafim Urechean nu poti sa-i incrimnezi colaborarea cu comunistii. Din partea PLDM are tot sprijinul si toata dedicatia.”

Serafim Urechean a explicat de ce se lanseaza in campanie in scuarul Catedralei. “Nu este intampator ca in acest loc. Acum 20 de ani am venit aici pentru a cere binecuvantarea de la mitropolit pentru a aduce in starea aceasta Catedrala. Erau doar pereti.”

Acesta a tinut sa aminteasca ce alte reusite a avut pe cand a fost primar general, dar nu a ezitat sa critice activitatea actualului primar. “Eu nu am nicio culoare politica, Chisinau trebuie depolitizat. Sarcina noastra este ca sa facem Chisinaul cat de cat normal”.

Sursa : inprofunzime.md