S-a pornit la magazin, dar a ajuns la poliţie. Ce ghinion a avut un bărbat din Chişinău (Video)A mers la magazin după pâine, dar a ajuns pe mâna polițiștilor. Este vorba despre un șofer care a urcat în stare de ebrietate la volan. Totul s-a întâmplat noaptea trecută în sectorul Buiucani al Capitalei.

Totul a început pe strada Vasile Lupu,  când un echipaj de patrulare a observat o maşină care se deplasa suspect. Poliţiştii au semnalat şoferului să oprească, însă acesta şi-a continuat drumul. După o urmărire de câteva minute, conducătorul auto a oprit vehiculul. 

“Persoana dată a fost deja stopată, nu a avut altă ieșire. S-a simțit un miros puternic de alcool în timpul discuției. La prima vedere a refuzat să prezinte careva acte. La solicitarea noastră de a ne deplasa la expertiză persoana refuza, dar oricum s-a deplasat”, a spus ofiţerul de poliţie Alexandru Cazacu. 

Şoferul a recunoscut că a consumat alcool: “Da, este pozitiv din motiv că am consumat două beri. Eu vă spun așa sincer cum a fost, am ieșit din casă ca să mă duc după pâine. – De ce nu ați mers pe jos? – Hmmm… am fost lenos. Urmează în tot cazul respectiv să se exclame instanța de judecată.”

În scurt timp șoferul a ieșit din mașina Poliției și s-a dat în spectacol. 

“Eu personal am dat mită la colaboratorii de Poliție, două sute de euro, trei sute de euro, patru sute de euro. Fiindcă eu deja, sincer să vă spun așa cum este… – Când ați dat? – Anterior. – Astăzi? – Nu, nu azi. Asta-i situația cu corupția în ziua de azi. E foarte mare.”

Şoferul riscă o amendă de până la zece mii de lei și poate rămâne fără permis de conducere pentru o perioadă de până la trei ani.

Sursa : Publika.md