România, CU SUFLETUL LA GURĂ Klaus Iohannis a fost operat astăziPreşedintele Klaus Iohannis a fost operat, astăzi, la umărul drept. Intervenţia a avut loc la Spitalul Militar, din Capitală, scrie realitatea.net.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a fost operat la Spitalul Militar, iar starea sa de sănătate este „foarte bună”.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marți, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” și operat la nivelul umărului drept”, arată site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit sursei citate, „intervenția chirurgicală a decurs în condiții optime, cu respectarea tuturor procedurilor”.

„Starea de sănătate a Președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei”, mai precizează sursa citată.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii de Biroul Comunicare şi relaţii publice al SUUMC, „Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, la nivelul umărului drept pentru impingement (conflict) subacromial drept, burşită subacromială dreaptă şi leziune de tendon supraspinos”.

Intervenţia s-a desfăşurat artroscopic, a decurs în condiţii optime iar, în prezent, starea de sănătate a Preşedintelui României este foarte bună.

Ulterior, pe pagina personală de Facebook, preşedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj în care spune că „se simte bine”.

„Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila””, a scris Iohannis, pe Facebook.

Sursa : mesaj.md