Restaurantul „Butoiaș” din nou arde„Butoiașul” din nou s-a aprins. Și de această dată flăcările au izbucnit pe acoperiș, care se afla acum în reparație.

Muncitorii care lucrează la reparația acoperișului restaurantului de pe Calea Ieșilor, distrus în urma unui incendiu de proporții, au avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care flăcările au cuprins, pentru a doua oară, timp de două săptămâni, acoperișul restaurantului. 

Purtătoarea de cuvânt a Serviciului Situații Excepționale, Liliana Pușcașu, a spus pentru Deschide.MD, că nu a fost un incendiu de amploare. Cu toate acestea, angajații, care efectuau lucrările în momentul când a izbucnit incendiul, au chemat pompierii.

Dar, între timp, ei au reușit să stingă flăcările cu propriile forțe.

Amintim că pe 6 iunie, 10 autospeciale ale pompierilor și 3 autoscări au fost antrenate în stingerea incendiului care a izbucnit la restaurantul „Butoiaș” de pe strada Ieșilor din Capitală. Flăcările au cuprins acoperișul restaurantului. La stingerea incendiului au fost implicați 60 angajați ai Serviciului Protecției civile și Situații Excepționale care au stins focul.

Sursa : deschide.md