renato-usatii-a-intrat-in-casa-nouaDupă ce a anunţat că a câştigat un milion de dolari datorită victoriei lui Donald Trump, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a anunţat luni, 5 decembrie, că a intrat în casă nouă. Acesta a relatat pe pagina sa de Facebook că s-a pricopsit cu un apartament cu două odăi în centrul oraşului Moscova.

Anterior, Renato Usatîi a anunţat că a câştigat un milion de dolari, datorită faptului că republicanul Donald Trump a câştigat alegerile prezidenţiale din SUA. Aceasta după ce a pariat cu un prieten de-al său, un renumit agent imobiliar, că la alegeri va câştiga Donald Trump.

Condiţia pariului consta în faptul că dacă Donald Trump va câştiga aceste alegeri, prietenul său îi va da fie un milion de dolari, fie un apartament în centrul Moscovei.

„Am vrut să cer un milion de dolari în bani cash, pentru a organiza un protest de amploare împotriva lui Plahotniuc, dar omul care a pierdut pariul are dificultăţi financiare şi mi-a spus să-mi iau pariul în metri pătraţi”, a relatat Renato Usatîi în mesajul său de pe Facebook.

Întrebat de internauţi la ce etaj se află apartamentul, acesta a spus ironic că „e destul de sus pentru a putea arunca grenada”.

Liderul Partidului Nostru se află în prezent la Moscova de teamă să nu fie arestat de autorităţile din Moldova. El a menţionat că nu va veni acasă de sărbătorile de iarnă. Anterior, acesta a menţionat că speră să revină până 8 martie, dar nu înainte ca să fie arestat oponentul său politic Vlad Plahotniuc.

Sursa : moldova.org