Reacția lui Klaus Iohannis, în urma exploziilor din BruxellesPreședintele României, Klaus Iohannis a postat un mesaj pe o rețea de socializare în urma exploziilor din Bruxelles.

„Exploziile care au avut loc în această dimineață la Bruxelles reprezintă o tragedie cutremurătoare pentru Belgia și pentru întreaga Europă. Transmit condoleanțe și îmi exprim întreaga compasiune față de cei afectați de acest incident, față de poporul și autoritățile belgiene. Terorismul a rămas, din păcate, în inima Europei. Suntem extrem de îngrijorați de atacurile tot mai dese din ultima vreme și, acum mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari și să luptăm cu toate resursele pentru combaterea acestui flagel” a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Explozii puternice s-au produs în această dimineată pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și într-o stație de metrou din centrul orașului. Autobuzele, troleibuzele, tramvaiele și metroul nu mai circulă marți în Bruxelles, exploziile fiind soldate cu cel puțin 23 de morți.

 Sursa : independent.md