Reactia amantei lui Nicolae Botgros dupa ce s-a aflat de copil

Povestea cu iz de amântlâc dintre Nicolae Botgros şi Anişoara Dabija a zdruncinat din temelii căsnicia celebrului dirijor. Maestrul are o relaţia solidă de 47 de ani cu soţia sa, dar şi un copil cu iubita mai tânără cu 27 de ani, lucru pe care de altfel, femeia nu l-a negat. Contactată de Click!, cea care l-a făcut din nou tătic pe Botgros a recunoscut că este mama unei fetiţe.

Nicolae Botgros are o viaţă de telenovelă.

Este căsătorit de 47 de ani cu Lidia Bejenaru cu care are un fiu în vârstă de 43 de ani, care cântă în orchestra lui, dar a lăsat gravidă o altă cântăreaţă din trupa lui.

Este vorba despre Anişoara Dabija, o artistă mai tânără cu 27 de ani decât el, care în această primăvară l-ar fi făcut din nou tătic. Femeia a dat naştere unei fetiţe, pe care dirijorul nu a avut nicio problemă să o recunoască în acte.

Aşadar în dreptul tatălui pe ceritificatul de naştere al micuţei figurează numele lui Botgros.

Contactată de Click!, Anişoara Dabija nu a ascuns că a devenit mămică în urmă cu doar câteva luni, dar a refuzat să comenteze mai mult pe marginea acestui subiect delicat. Nici maestrul Nicolae Botgros nu s-a arătat mai dispus să dacă declaraţii pe această temă,a având în vedere că încearcă să-şi refacă mariajul cu soţia şi să obţină iertarea ei.   

Sursa: click.ro