Purtătorul de cuvînt a lui Dorin Chirtoacă s-a lansat în politică

Vadim Brînzaniuc, purtătorul de cuvînt  a Primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, prim-vicepreședinte al Partidului Liberal,  s-a lansat în politică.

După cum transmite TRIBUNA,  la 5 aprilie, a avut lor ședința organizației teritoriale din sectorul  Râșcani din Municipiul Chișinău și-a ales conducerea.  În calitate de președinte a fost reales Iurie Dârda, Prim-vicepreședinte – Vadim Brânzaniuc, iar în calitate de Secretar coordonator –  Nicolae Balaur.

La conferință au participat, în calitate de invitați,  Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, și Dorin Chirtoacă,  Prim-vicepreședintele Partidului Liberal, Primar General în Municipiul Chișinău.

Dorin Chirtoacă a ținut să accentueze: „Important este să ne păstrăm drumul european pe care ni l-am asumat și pentru care vom continua să luptăm. Să mergem cu capul sus și să lucrăm pentru a înregistra rezultatele pe care le dorim cu toții”.

Președintele PL a informat delegații Conferinței despre ultimele sondaje care confirmă că PL este în permanentă creștere, atingând astăzi, într-o situație de blocaj politic și informațional, circa 13 %.