Punctul de trecere Cosăuți-Iampoli şi-a reluat activitatea

Cele două puncte de trecere, Cosăuți-Iampoli şi Soroca-Ţekinovka activează în regim normal, transmite Serviciul de Frontieră de la Chișinău.

Autoritățile anunță reluarea activității și celui de al doilea punct de trecere, Cosăuți-Iampoli, care a fost suspendată ieri, 5 iunie.

Poliţia de Frontieră anunţă că punctul de trecere Soroca-Ţekinovka şi-a reluat activitatea, în timp ce situaţia la punctul de trecere Cosăuţi-Iampoli rămâne neschimbată.

Poliţia de Frontieră atenţionează participanţii la traficul transfrontalier, care şi-au planificat traversarea frontierei prin Cosăuţi – Iampoli, să se folosească de serviciile altor puncte de trecere. (Știre inițială) Două puncte de trecere de tip debarcader, Cosăuţi-Iampoli şi Soroca-Ţekinovka, şi-au sistat temporar activitatea, din cauza ridicării nivelului apei în râul Nistru. Anunțul a fost făcut de către Poliţia de Frontieră. Șoferii transfrontalieri, care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere nominalizate sunt atenționați să folosească serviciile altor puncte de trecere dislocate în apropiere.

Sursa : Timpul.md