Primele DECLARAŢII ale bărbatului care a rănit mai mulţi poliţişti şi reprezentanţi ai autorităţilor locale (VIDEO)

O stradă liniștită dintr-o suburbie a Capitalei a fost astăzi scena unor confruntări cu focuri de arme. Un bărbat a deschis foc și a rănit mai mulți polițiști și reprezentanți ai autorităților locale, care au venit să- ceară socoteală pentru că a blocat strada. 

Bărbatul spune că autorităţile vor să construiască drum pe locul unde este construit garajul său. “Reprezentanţii de la Pretura Centru au făcut nişte acte false, prin care vor să dovedească că garajul meu nu este autorizat. Ei au vrut peste întovărăşirea pomiculă Miciurin să facă dum.

Noi le-am spus să se adreseze oficial pe numele întovărăşirii pomicule. Ei au venit cu poliţia şi cu evacuatorul şi au spus că îmi vor lua maşina şi vor demola garajul”, a explicat Petru Ilaşcu. 

Totodată, bărbatul recunoaşte că a scos arma de vânătore pentru ai avertiza. “Eu am răbdat cât am răbdat, dar am scos puşca de vânătoare, calibrul 12, şi i-am avertizat. Nu ştiu pe cine am rănit. Cât-i a trage patru focuri? Ei în mine au tras vreo 10 focuri“, a povestit bărbatul.

 

Sursa : Publika.md