Prezentatorul postului TV rusesc care a parodiat intalnirea lui Dodon cu Putin vine cu explicatii

După ce a parodiat întâlnirea președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, prezentatorul postul de televiziune NTV, a ținut să vină cu o explicație. Tigran Keosayan a ținut să menționeze că aceasta a fost doar o satiră și că Igor Dodon defapt este iubit de ruși.

„În special pentru oponenții președintelui Moldovei, Igor Dodon, care înțeleg rău limba rusă, explic: Această emisiune este una de satiră. Satiric înseamnă ceva amuzat. Râdem pe seama noastră și a altora.

În Rusia, președintele Dodon este iubit. Este iubit atât de mult încât are întâlniri călduroase cu președintele Putin. Apropo, Putin are o întreagă rubrică la această emisiune: „A fost o zi dificilă”.

Și cel mai adesea, în programul meu râd de mine și de soția mea. Și mai mult, iubesc Republica Moldova și poporul său. Îmi amintesc cu nostalgie o excursie în această țară minunată pentru filmarea filmului „Заяц над бездной”. Îmi pare rău dacă nu m-au înțeles în Moldova.

Pentru ca adversarii președintelui Dodon să aprecieze umorul programului nostru, în următoarea ediție vom râde de ei. Și da, îl invit pe președintele Dodon la programul meu!”, a scris Tigran Keosayan pe pagina sa de Facebook.

Sursa: unimedia.info