Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti va avea în scurt timp un nou birou. Mobilierul va fi produs la comandă de către un designer mobilier autohton.

Unul din cei mai mari creatori de mobilă din țară, SC „Creator Iu. Borş” SRL, au postat pe contul său de pe o rețea de socializare informația cu privire la faptul că anume întreprinderea lor realizează un mobilier nou pentru președintele țării.

Șeful serviciului de presă de la Președenția Republicii Moldova, Vlad Țurcanu nu a infirmat, dar nici nu a confirmat informația.

„Noi nu am publicat nimic pe tema aceasta. Vă rugăm să urmăriți serviciul de presă, nu postările de pe facebook a întreprinderii Iurie Borș”, a declarat Vlad Țurcanu.

În timp ce șeful serviciului de presă a fost rezervat în declarații, managerul SC „Creator Iu. Borş” SRL cel puțin a confirmat că într-adevăr specialiștii de la întreprinderea lor au preluat o asemenea comandă.

„La moment proiectul este abia în lucru, nu pot să vă dau prea multe detalii. Poate dura și o săptămână sau chiar două”, a menționat managerul.

Președintele țării va avea birou nou 01

Președintele țării va avea birou nou 02

Președintele țării va avea birou nou 03

 

Sursa : curentul.md