POZA ZILEI! Un șofer a lăsat un bilet, după ce a lovit un automobil parcat: Eu v-am stricat mașinaUn șofer a lovit întâmplător o mașină în timp ce și-o parca pe a lui. Totul s-a întâmplat într-o curte de pe strada Ginta Latină din capitală. În loc să fugă și să se eschiveze de la răspundere, așa cum se procedează de obicei în asemenea situații, conducătorul auto a lăsat un bilețel prin care și-a mărturisit fapta și a lăsat datele sale de contact. Gestul său a înduioșat-o nespus de mult pe proprietara automobilului accidentat. Este vorba despre cântăreața Marcela Barbos, scrie revista online pentru femei, Ea.md.

„Mașina a stat parcată în fața blocului în care stau mai multe zile. Nu mergeam cu ea, pentru că o aveam pe a doua. După patru zile de când am lăsat-o acolo am găsit bilețelul șoferului care a lovit-o destul de puternic, din neatenție. A cauzat o pagubă de 200 euro, după cum spun mecanicii. Pentru că a lăsat numărul său de telefon, l-am sunat și am vorbit”.

„Este gata să plătească, dar banii aici nu înseamnă nimic în raport cu omenia și onestitatea de care a dat dovadă acest șofer! Cred că e un caz la un milion, sincer vorbind”, a spus Marcela pentru sursa citată.

POZA ZILEI! Un șofer a lăsat un bilet, după ce a lovit un automobil parcat: Eu v-am stricat mașina

 

Sursa: agora.md