Politistii italieni au ramas socati dupa ce au tras pe dreapta si au verificat un microbuzul condus de un moldovean pe o sosea din Padova. Barbatul a fost arestat. Ce au gasit oamenii legii in automobil - VIDEO

66 de kilograme de hasis, 28 de kilograme de marijuana si 145 de grame de cocaina – toate au fost gasite in microbuzul condus de un… moldovean pe o sosea din Padova. Barbatul a fost oprit pentru un control de rutina, dar pentru ca avea un comportament ciudat, politistii au verificat amanuntit vehiculul si au gasit cele 90 de kilograme de droguri.

Moldoveanul in varsta de 34 de ani conducea un microbuz cu numere de inmatriculare romanesti. Cand a observat masina politiei pe autostrada, barbatul ar fi marit viteza. Oamenii legii au decis sa-l urmareasca, ca apoi sa-l opreasca pentru un control. 

”Totul parea perfect, masina, luminile, modul in care conducea soferul. Nimic suspect. Totul parea in regula.”

In vehicul erau mai multi saci si cateva canistre cu apa. Totusi, politistii au decis sa verifice amanuntit microbuzul, iar ce au gasit in podeaua vehiculului i-a lasat muti. Moldoveanul a ascuns acolo 60 de kilograme de hasis, 28 de kilograme de marijuana si 145 de grame de cocaina. Valoare drogurilor ar fi de circa 100 de mii de euro, scrie presa italiana. Deocamdata nu se stie unde trebuiau sa ajunga drogurile. Barbatul a fost arestat.

Sursa: protv.md