La şedinţa de astăzi a lui Veaceslav Platon au venit mama şi fosta lui soţie. La un moment dat, ultima l-a întrebat ce să-i aducă, la care omul de afaceri a început a enumera: haine, periuţă de dinţi, sorţi, adidaşi şi …. ceva de mâncare.

Platon, către mama şi fosta soţie ... aduceţi-mi şi ceva de mâncare

Ulterior femeia fost întrebată de jurnalişti ce ştie despre furtul miliardului şi relaţia dintre Platon şi Plahotniuc, însă ea a spus că nu cunoaşte nimic. Este important să precizăm că femeia din imagini pare să fie mama fiului cel mare al lui Veaceslav Platon – Egor Platon.

După încheierea şedinţei, avocatul Ion Vâzdoagă le-a însoţit până afară pe ele două femei apropiate lui Platon, unde au schimbat câteva vorbe. La un moment dat, în imagini se vede cum aceştia fac un schimb de date de contact.

Veaceslav Platon s-a născut pe 24 ianuarie 1973, în Căușeni. El este al șaselea în topul milionarilor moldoveni și în ultimii ani a fost acuzat de mai multe ori de escrocherii, fraude și infracțiuni economice, fiind poreclit „raiderul numărul 1 din spațiul CSI”. Deține și cetățenia Federației Ruse, iar în prezent este căsătorit cu modelul ucrainean Evgenya Tulchevskaya.

Publicăm mai jos câteva capturi făcute din imaginile transmise de privesc.eu şi realitatealive.md.

Platon, către mama şi fosta soţie ... aduceţi-mi şi ceva de mâncare1

 

Platon, către mama şi fosta soţie ... aduceţi-mi şi ceva de mâncare2

 

Platon, către mama şi fosta soţie ... aduceţi-mi şi ceva de mâncare3

 

Platon, către mama şi fosta soţie ... aduceţi-mi şi ceva de mâncare5

 

Sursa : deschide.md