Peste un milion de lei. Atât au costat lucrările de amenajare a scuarului din str. BulgarăPrimăria municipiului Chişinău informează despre finalizarea lucrărilor de amenajare a scuarului din strada Bulgară din preajma Preturii sectorului Centru.

Lucrările de amenajare pe str. Bulgară, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt – str. 31 august 1989 au demarat în vara anului trecut și s-au desfășurat în contextul executării lucrărilor de reconstrucţie a bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

 

Amenajarea acestui tronson de stradă s-a realizat conform schiței de proiect avizate, iar de către serviciile municipale s-a efectuat o serie de lucrări, care au presupus pavarea tronsonului pietonal, reconstrucţia bazinului şi renovarea panoului informativ. De asemenea, s-a modernizat iluminatul public şi amenajate spaţiile verzi din preajmă.

Peste un milion de lei. Atât au costat lucrările de amenajare a scuarului din str. Bulgară

 

Peste un milion de lei. Atât au costat lucrările de amenajare a scuarului din str. Bulgară

Menționăm că lucrările au fost realizate de către angajații Î.M. Regia „Exdrupo”, Î.M. „Lumteh” și Î.M. Regia „Spații Verzi”, iar din bugetul municipal au fost valorificate circa 1,1 milioane lei.

Sursa: zugo.md