Vedetele din Moldova au din cele mai diverse pasiuni, iar pentru a le satisface sunt dispuse să cheltuiască sume exorbitante.

 Deși bugetul artiștilor autohtoni este mult mai mic decât al celor de peste hotare, cheltuielile acestora sunt enorme. Avem celebrități care poartă haine de branduri de lux, conduc mașini scumpe și se odihnesc țări exotice.

Am fost curioși să întrebăm vedetele din Moldova pe ce anume își cheltuiesc cel mai des banii.Dianna Rotaru:

“Cele mai mari investiții sunt în lenjerie, ținute și accesorii. Am colecții de pantofi, genți și ochelari de soare”

Pe ce se duc banii vedetelor din Moldova 01

Tatiana Spînu: “Cheltuielile mele sunt de cele mai multe ori împărțite între muzica și ceea ce ține de mine personal: haine, încălțăminte, bijuterii distracții. Deocamdată nu am o familie, ca să ma gândesc la celelalte cheltuieli”

Pe ce se duc banii vedetelor din Moldova 02

Diana Grigor: “Eu pun preț pe aspectul fizic, de aceea investesc mult în terapiile de frumusețe. Îmi cumpăr haine într-o mare parte peste hotare, ceea ce necesită cheltuieli mai mari. Pe lângă asta, cheltuiesc mulți bani pentru realizarea profesională”

Pe ce se duc banii vedetelor din Moldova 03

Tatiana Heghea “Cel mai mult cheltuiesc bani pe rochii. Dacă trec întâmplător prin magazin și văd ceva ce imi face din ochi, nu mă pot abține și o cumpăr! De asemenea, nu economisesc pentru călătorii. Cheltuiesc fără să țin cont pe destinații turistice. Dacă hotărăsc să plec undeva, atunci optez ca vacanța mea să fie cât mai frumoasă”

Pe ce se duc banii vedetelor din Moldova 04

Dacă divele bagă banii în haine, accesorii și călătorii, Pasha Parfeni este mai rezervat în ceea ce privește cheltuirea banilor. Acesta investește în lucruri mai temeinice. “Am avut în ultimul timp cheltuieli enorme. Am investit în studioul muzical pe care l-am deschis recent, mi-am cupărat un apartament, unde urmează să mă mut. Ne obicei cheltuiesc mulți bani și pe călători“, a declarat Pasha.

Pe ce se duc banii vedetelor din Moldova 05