Partidul SOR promite benzina sociala la Balti

Promisiune electorală inedită din partea Partidului ȘOR. Preşedintele acestuia, Ilan Șor, a anunţat că le va oferi locuitorilor din Bălţi benzină socială. Formaţiunea şi-a prezentat astăzi candidatul la funcția de primar al municipiului.

Este vorba despre Pavel Verejanu, consilier municipal în Orhei. Ilan Șor a mai promis că la Bălţi vor fi redeschise farmaciile şi magazinele sociale, care funcționau în perioada sovietică. Șor, însă, nu aspus din ce bani vor fi făcute toate acestea.

“Noi garantăm că vom construi în cel mai scurt timp o rafinărie. Locuitorii vor putea cumpăra de la benzinăriile, pe care le vom construi, benzină socială. Aceasta va avea prețul de la producător”, a spus președintele Partidului “ȘOR”, Ilan Şor.

“Orașul nu va mai fi un măr al discordiei și un ostatic al confruntărilor politice. A venit timpul să renaștem capitala de nord”, a spus candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, Pavel Verejanu.

Până acum, la Consiliul Electoral de Circumscripție din Bălți s-au înregistrat doi candidați. Este vorba despre Arina Spătaru din partea Partidului DA și socialistul Alexandr Usatîi. Municipiul Bălți a rămas fără primar după ce, acum câteva luni, penalul fugar Renato Usatîi și-a dat demisia. Decizia lui Usatîi vine după scandalul privind evacuarea gunoiului din localitate.

Sursa: canal3.md