Panică la bord: Cursa Chișinău-Verona, întreruptă din cauza unei defecțiuni a aeronavei

Clipe de groază pentru pasagerii unei aeronave de pe cursa Chișinău-Verona, operată de compania AirMoldova. Aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze pe Aeroportul din Chișinău la scurt timp după decolare.

Este vorba despre un Airbus A319-112 care a fost întors din zbor, noaptea trecută, din cauza unor defecțiuni tehnice, mai exact – o fisură a parbrizului.

„În timpul zborului s-a observat că a apărut o fisură în parbrizul aeronavei, iar pentru a nu pune în pericol siguranța pasagerilor, dar și a echipajului, nava a fost întoarsă din zbor. Nava a aterizat în siguranță pe Aeroportul Internațional Chișinău” a declarant ulterior pentru presă purtătorul de cuvânt al Companiei de Stat Air Moldova, Dumitru Niculăiță. „Ulterior, toți pasageriii au ajuns la Verona cu o altă aeronavă”, a precizat Niculăiță.

Reprezentantul companiei a adaugat că va fi pornită o anchetă internă pentru a stabili toate circumstanțele în care a apărut fisura la parbriz, iar ulterior reprezentanții companiei vor reveni cu mai multe detalii despre acest caz.

Sursa: impacttv.md