O tânără a fost jefuită în timpul călătoriei cu un microbuz de linie din capitală. Poliția a încătușat un bărbat de 38 de ani - VIDEOO tânără în vârstă de 26 ani, originară din raionul Hînceşti, a alertat Poliţia Capitalei după ce i-a fost sustras portmoneul cu bani în sumă de 1 050 lei şi carduri bancare, în timp ce se deplasa cu un microbuz de pe ruta 192.

În acest context, ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, de comun cu polițiștii sectorului Centru au iniţiat cercetări în vederea identificării pungaşului. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 38 ani, anterior, judecat pentru infracţiuni patrimoniale, domiciliat în capitală.

Tot în aceeşi zi, în complicitate cu un taximetrist de 33 ani, au mers la un bancomat şi au extras de pe cardul bancar al victimei mijloace financiare în sumă de 10 000 lei, acţiunile lor fiind surprinse de camerele de supraveghere.

Principalul bănuit a fost arestat pe un termen de 30 de zile, iar taximetristul este cercetat în stare de libertate. Ambii sunt bănuiți de pungăşie şi riscă o pedeapsă cu  închisoare de pînă la 4 ani şi amendă în mărime de la 11 000 lei până  la 27 000 lei. 

 

Sursa: realitatea.md