O fetita de 11 ani din Causeni, la un pas de moarte

O fetita de 11 ani din Causeni a fost la un pas de moarte dupa ce a baut vin dintr-o sticla gasita pe marginea drumului.

 Micuta a fost gasita inconstienta pe un camp si transportata la spital. Copila s-a aflat in coma aproape 24 de ore, iar medicii spun ca acum viata ei este in afara pericolului. Din aceeasi sticla a baut si o prietena de-a fetitei, dar aceasta nu a patit nimic.

Ieri, fetita de 11 ani se juca impreuna cu o prietena cand a gasit sticla cu vin. Feteleau  deschis-o si au baut din ea cate putin, apoi s-au despartit. 

Nimeni nu stie ce-a fost mai departe, dar micuta a fost gasita, zacand inconstienta pe un ses la cateva sute de metri de casa. Oamenii care au dat de ea au chemat imediat salvarea, iar copila a fost dusa la spital. 

Fetita a fost in coma aproape 24 de ore. Medicii spun, insa, ca si-a revenit deja. Desi inca nu se simte bine, viata ei nu mai este in pericol.Fata este crescuta doar de bunica. Parintii sunt divortati, iar mama se afla la munca in Rusia.Acesta nu este singurul caz de acest fel. Recent un baietel de 7 ani din satul Tanatari, tot din raionul Causeni a ajuns in coma alcoolica la spital dupa ce a baut must.

Sursa : ProTV.md