O femeie din capitala le povesteste politistilor pas cu pas cum a fost furata de lantul de aur de la gat: "M-am intors si i-am zis, "scatina" da inapoi ce ai luat!" - VIDEOO femeie de 74 de ani, din capitala a fost furata de lantul de aur de la gat. Victima le-a povestit politistilor cum s-a intamplat totul.

Potrivit Politiei, incidentul a avut loc in seara de 2 iunie, in jurul orei 19.00, iar faptasul a fost localizat si incatusat a doua zi intr-un camin studentesc.

Oamenii legii spun ca hotul in varsta de 21 ani, este originar dintr-o localitate a raionului Glodeni, care isi face studiile la o institutie de invatamant superior din capitala. Ulterior, in cadrul actiunilor de urmarire penala victima l-ar fi recunoscut, precum si sotul acesteia care ar fi surprins momentul atacului de la balconul locuintei.

Totodata ortele de ordine au stabilit ca, banuitul nu este pentru prima data cand recurge la jafuri in strada, acesta ar mai fi fost implicat in doua cazuri similare din sectoarele Centru si Buiucani.

Banuitul risca pedeapsa cu inchisoare pe un termen de la 5 ani pana la 7 ani. 

Sursa: protv.md