Nu toată lumea are această linie în palmă. Tu o ai Ce semnificaţii areUnii oameni au această linie curbată sub degetul mijlociu şi inelar. Această linie mică, puţin curbată, la unele persoane poate face parte dintr-un cerc, pe când la alte persoane găsim două linii mici separate. Este denumită cercul lui Venus, respectiv centura dragostei.

În cazul în care nu o ai, nu fi dezamăgit, deoarece persoanele care o au sunt sensibile şi sunt predispuse să aibă probleme în dragoste. În cazul în care linia curbată închide un cerc înseamnă că persoană în cauză va trece printr-o mare dezamăgire în dragoste!

Prin urmare, dacă aveţi un cerc este bine să învăţaţi din relaţiile eşuate. Dacă liniile formează un semicerc înseamnă că persoana, în anumite perioade din timpul vieţii, va avea dificultăţi în dragoste pe care însă le va depăşi cu uşurinţă, scrie secretele.com.

Dacă ai mai multe linii care formează un semicerc, înseamnă că eşti o persoană foarte sensibilă şi/sau cu o personalitate emoţională. Persoanele cu personalitate emoţională pot da dovadă de un devotament greu de crezut fiind perspicace, receptive şi cu o creativitate deosebită.

Sursa : ziarulnational.md