Natalia Gordienko cu copilul în brațe! Poza care a pus pe jar internauții

Interpreta a uimit pe toată lumea cînd în această vară a fost surprinsă cu o burtică de gravidă. Chiar dacă Natalia nu se află într-o relație oficială, aceasta a ținut să menționeze că tatăl copilului ei este cel mai bun bărbat.

Cine este acesta, însă nu se știe. Natalia nu oferit niciun interviu sau comentariu despre sarcina sa. Vedeta a dispărut din lumina reflectoarelor încă de la primele zvonuri referitoare la sarcină.

Recent, artista și-a sărbătorit ziua de naștere, iar dacă în anii trecuți aceasta prefera să împărtășească și cu prietenii virtuali cum și-a petrecut ziua, în acest an nu a mai publicat nici o poză.

Prietenii interpretei au fost cei care au postat poze cu ea și i-au urat „La mulți ani!”. Printre aceștea a fost și buna s-a prietenă, Felicia Sîrbu care i-a dedicat un mesaj emoționant, dar și o poză foarte interesantă, în care Natalia ține un bebeluș în brațe. Nu se știe, însă dacă acesta este copilul ei.

Precizăm din surse sigure că interpreta a născut luna trecută un băiețel, însă Natalia nu a dorit să confirme această informație.

 

Natalia Gordienko cu copilul în brațe! Poza care a pus pe jar internauții

Sursa: rtr.md