Justin Bieber tace și face! Se pare că artistul a uitat-o pe Selena Gomez și se iubește cu Xenia Deli, un fost model Victoria’s Secret.

 

Justin Bieber și Xenia Deli au fost fotografiați într-un restaurant din Los Angeles, vineri seară. Ba mai mult, cei doi erau în ipostaze tandre împreună.

Și ca să arate că legătura e serioasă, Bieber a postat o imagine inedită pe contul său de Instagram, semn că nu ascunde deloc această relație.

De menționat este că, Xenia Deli va „juca” rolul principal în cel mai nou videoclip al cântărețului, „What do you mean?”. Să fie dragoste la prima vedere?

Moldoveanca care l-a cucerit pe Justin Bieber. Cum au fost surprinși cei doi (Video) 02

Cine e Xenia Deli?

Superba tânără de 25 de ani a reuşit, în doar trei ani, să cucerească lumea modellingului şi să devină una dintre cele mai căutate fotomodele ale momentului. În plus, o publicaţie cunoscută a decis că Xenia este femeia cu cel mai frumos fund din lume. Ea a apărut recent şi pe coperta prestigioasei reviste Sports Illustrated.

Xenia Deli este originară din Tighina, Republica Moldova. Modelul este stabilit cu traiul în Statele Unite, la Los Angeles.

Sursa : unimedia.info/Play.md