„Miss Moldova 2015” despre proba de INTELIGENȚĂ „NU ESTE un lucru foarte important”Originară din Băcioi, municipiul Chișinău, Anastasia Iacub este tânăra care a fost desemnată cea mai frumoasă domnișoară din R. Moldova și care ne va reprezenta țara la concursul internațional de frumusețe, „Miss World 2015”.

Tânăra este studentă în anul I la Facultatea Business și Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, dar are și o pasiune pentru modeling.

Invitată în platoul postului de televiziune „Canal 2”, tânăra a povestit cum a reușit să cucerească juriul din cadrul concursului, de ce consideră că proba de inteligență nu este importantă pentru o astfel de competiție și din ce cauză nu este interesată de politică.

Dat fiind faptul că proba inteligentei a lipsit din concurs, întrebată cu ce a cucerit juriul, tânăra a spus că, în primul rând, o viitoare Miss trebuie să fie încrezută în forțele proprii.

„Mulți critică de ce nu se include proba inteligenței, eu cred că asta nu este un lucru foarte important. Fetele frumoase sunt deștepte”, a zis tânăra.

Întrebată dacă a primit întrebări care ar fi „deranjat-o” în timpul concursului de frumusețe, tânără câștigătoare a menționat că au fost câteva întrebări din partea jurnaliștilor și că discuțiile cu presa a fost una dintre cele mai complicate „probe”.

„Au fost întrebări care pe noi nu ne-ar interesa atât de mult, fiindcă acesta este un concurs de inteligență. Au fost întrebări legate cu Parlamentul”, s-a încurcat în replici Anastasia Iacub.

Întrebată dacă e vorba de întrebarea „cine este președintele Parlamentului”, tânără a răspuns că au fost unele și „mai stupide” decât acestea.

În același timp, când jurnalista a întrebat-o dacă i s-ar fi pus întrebări de genul „cine este președintele sau primul ministrul R. Moldova”, fata care a primit titlul de „Miss Moldova” a precizat că nu ar fi răspuns la aceste întrebări.

„Eu în acest domeniu, nu că nu mă pricep, nu mă interesează, pentru că pe zi ce trece totul se schimbă și eu nu o să urmăresc în fiecare zi cine și unde se mișcă”, și-a argumentat tânăra răspunsul, adăugând că nu-i place politica.

Ediția din acest an a concursului international de frumusețe, „Miss World 2015” va avea loc în China.

Anul trecut, în cadrul concursului international de frumusețe, R. Moldova a fost reprezentată de către Alexandra Căruntu, o tânără de 17 ani din orașul Ungheni.

Sursa : kankan.md