Minoră beata crita a lovit o mașină a poliției

”Peripeții” nocturne ale unei minore de 16 ani. După ce a trecut la culoarea roșie a semaforului și a fost stopată de polițiști, aceasta s-a dat în spectacol, lovind intenționat mașina inspectorilor de patrulare. Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 01.20, în orașul Soroca.

Minora se afla la volanul unei mașini „Nissan” și se deplasa prin oraşul Soroca încălcînd grav regulile de circulaţie, și anume traversarea la culoarea roşie a semaforului.

Somată să se oprească, șoferița a ignorat indicațiile polițiștilor, iar într-un final a decis să stopeze maşina pe str. Ştefan cel Mare din oraşul Soroca. În timp ce inspectorii de patrulare se pregăteau să o documenteze, polițiștii au observat cum maşina pe care au stopat-o se deplasează cu viteză spre cea de patrulare, tamponând-o.

Pe lângă faptul că tânăra nu avea permis, aceasta prezenta suspecţii că ar fi consumat alcool. testul alcoolscopic a confirmat că aceasta se afla în stare de ebrietate avansată, alcoolul în aerul expirat fiind de 0,82 mg/ l. Minora luase maşina unui prieten, în timp ce ultimul intrase în magazin după cumpărături.

Oamenii legii investighează acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.  

Sursa : ProTV.md