Micii comercianți au protestat în această dimineață în fața Primăriei CapitaleiMicii comercianți, care au improvizat o piață de vechituri lângă Gara Feroviară, au protestat în această dimineață în fața Primăriei Capitalei, împotriva deciziei autorităților de a le interzice să-și comercializeze marfa în stradă. Ei spun că, de câteva zile, Poliția nu le permite să vândă aici, iar autoritățile municipale nu le-au propus un alt loc. 

Ei cer autorităților să le permită să activeze în continuare până vor găsi un alt loc, pentru care vor fi gata să plătească, dacă va fi o locație bună. Ei au propus să li se permită să vândă pe Stadionul Republican, după ce vor fi evacuate crengile de acolo, sau pe terenul din fața Palatului Feroviarilor.

Amintim că, acum câteva săptămâni, autoritățile municipale, împreună cu Poliția capitalei, întreprind măsuri de evacuare a comercianților stradali. Acțiunile au început pe străzile din preajma Pieței Centrale, iar în primele zile ale acestei săptămâni, poliția a intervenit și la piața improvizată de vechituri din apropierea Gării Feroviare din Chișinău.

Sursa: radiochisinau.md