Mercedes-Benz declarat furat in Germania identificat la vama Sculeni. Masina era transportata de un moldovean

Poliţiştii de frontieră Română din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Mercedes-Benz GLA, care figura în bazele de date ca fiind furat din Germania.

Potrivit I.T.P.F. Iaşi, la punctul de trecere s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetățean din R. Moldova, în vârstă de 42 de ani, conducând o autoutilitară marca Mercedes Benz cu platformă pe care transporta un autoturism marca Mercedes-Benz GLA.

În urma verificărilor efectuate, a fost constatat că autoturismul transportat figurează ca fiind furat, semnalare introdusă de către autoritățile din Germania.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a preluat autoturismul împreună cu documentele acestuia, de la un bărbat din municipiul Ploieşti, urmând să-l transporte în R. Moldova. Acesta a mai declarat că nu avea cunoştinţă că mașina figura ca fiind furată.  

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Mercedes-Benz declarat furat in Germania identificat la vama Sculeni. Masina era transportata de un moldovean

Sursa: realitatea.md