Mărturisirile unor prostituate din Republica Moldova. Investigație (video) Plăcerea costă. Femeile care practică prostituția în Chișinău au un price-list întocmit, iar fiecare serviciu prestat are tariful său. În cadrul unei investigații realizate de basarabia.md, unele din acestea au povestit cum au ajuns să practice cea mai veche meserie, fie de nevoie, fie din plăcere. 

În reportaj se spune că femeile prestează servicii sexuale ziua în amiaza mare fără ca să fie indimidate de polițiști. Mai mult, unele prostituatele fac un pact cu oamenii legii și se împart cu aceștia pentru ca să fie scutite de amenzi.

Pentru sex oral în stradă, mașină sau pădure, femeile cer minim 150 de lei, iar pentru o partida sex tradițional clientul trebuie să scoată din buzunar cel puțin 250 de lei.

Una din acestea este și „Baba Jenea” care a recurs la această modalitate de a face bani după ce soțul a decedat. Deja de 20 de ani practică prostituția pentru a putea să-și întrețină copii. Aceasta a precizat că băiatul urmează să se însoare la toamnă și are nevoie de bani pentru nuntă. De asemenea, femeia spune că feciorul său știe de activitatea sa.

O altă tânără prestezează aceste servicii de trei ani pentru ca să-și poată întreține un copil de cinci ani și un soț invalid. „Trebuie să achit gazda, să mănânc, să-mi cresc copilul. Soțul nu vede, tata e la pat, iar sora și mama cer bani de la mine. Fata mea e la grădiniță. Îi spun că merg la lucru să fac bani, dar nu spun ce fac anume. Cea mai bună prietenă m-a adus aici. Niciodată nu m-am gândit că voi ajunge aici. Nu-mi place, dar sunt nevoită”, a precizat aceasta.

Sursa : unimedia.info