Maia Sandu îl invită pe Vladimir Plahotniuc la o dezbatere publică: „Poate veni cu prompterul, dacă altfel nu poate”

Liderul PAS, Maia Sandu, îl invită la o dezbatere publică pe președintele PDM, Vladimir Plahotniuc.

Se întâmplă după ce ieri, șeful democraților a declarat în cadrul ședinței fracțiunii, că reforma în domeniul învățământului elaborată în perioada în care Maia Sandu deținea funcția de ministru al Educației, ar fi una ineficientă.

„Dacă domnul Plahotniuc a devenit brusc mare „expert” în educație, îl invit la o dezbatere publică cu privire la problemele și soluțiile concrete ce pot fi aplicate în domeniul învățământului. Mai ales că PD a condus Ministerul Economiei din 2009, iar starea educației depinde, în mare măsură, de starea economică a țării. Sau îi este frică, ca întotdeauna, de o discuție în fața cetățenilor? Atenționez că voi discuta cu persoana care, în mod public, coordonează toate activitățile din țară. Domnul Plahotniuc poate veni cu prompterul, dacă altfel nu poate”, a scris liderul PAS pe pagina sa de socializare.

Președintele PD, Vladimir Plahotniuc, nu a venit încă cu o reacție la declarațiile făcute de liderul PAS, Maia Sandu.

Menționăm că, pe 4 octombrie, curent liderul Partidului Acțiune și Solidaritate și președintele Parlamentului s-au întâlnit într-o dezbatere la Televiziunea Națională. Maia Sandu l-a acuzat atunci pe Andrian Candu, că în cei șapte ani de când a venit în politică, speakerul și-a mărit averea de șase ori.

Maia Sandu îl invită pe Vladimir Plahotniuc la o dezbatere publică: „Poate veni cu prompterul, dacă altfel nu poate”

Sursa: unimedia.info