Janna Friske a fost externată de la clinica din Los Angeles

Janna Friske își continuă lupta cu cancerul. Posturile mass-media rusești anunță că starea de sănătate a interpretei s-a îmbunătățit mult. Janna a început să-și recapete vederea, a slăbit simțitor și a început să se deplaseze fără ajutor.

După ce s-a externat din clinică, Janna a rămas să locuiască la prietenii săi din Los Angeles. Alături de ea se mai află prietena sa, Olga Orlova, mama, dar și micuțul Platon, care, recent, a împlinit un an.

 

 

 

 

Janna Friske a fost externată de la clinica din Los Angeles 1

Prietenii vedetei afirmă că starea de sănătate a Jannei se îmbunătățește simțitor. Vedeta a reușit să lupte cu unele consecințe ale chimioterapiei realizate la New York: a slăbit cu 10 kilograme, a început să se ridice singură din pat și, practic, s-a debarasat de problemele legate de vedere.

Janna Friske a fost externată de la clinica din Los Angeles 3

Conform portalului Сегодня.ua, glioblastoma din creierul Jannei a început să se micșoreze, iar asta înseamnă că tumoarea nu mai apasă atât de puternic asupra centrilor din creier, responsabili de mișcare și vedere.

Janna Friske a fost externată de la clinica din Los Angeles 4

Amintim că în luna ianuarie, Janna nu mai era în stare să se deplaseze singură, de aceea, a fost nevoită să se miște, utilizând un scaun cu rotile. Tot atunci, însă, cântăreața a promis că va trece peste această încercare a vieții și că va da naștere și altor copii.

Janna Friske a fost externată de la clinica din Los Angeles 5

Janna Friske a fost externată de la clinica din Los Angeles 7