Iurie Satunov din Moldova a impresionat publicul rus

Producătorul grupului “Laskovîi mai” Andrei Razin a povestit că a luat în formaţie sosia idolului milioanelor de fani.

La 18 septembrie, faimosul producător a anunțat că a primit un solist nou în trupă. Castingul a circa 1800 de candidați a reușit să-l cîștige un tînăr din Moldova.

„Interpretul rolului principalul al lui Iurie Şatunov în filmul artistic “Laskovîi Mai” – continuare”, a fost selectat din mai mult de 1800 de candidați, originarul din Republica Moldova Ion Ioniţă a fost primit în formaţia “Laskovîi Mai”, iar pînă la începerea filmărilor peliculei va lucra în calitate de solist – a comunicat Andrei Razin pe contul său de Instagram.

- El va interpreta cîntecele lui Iurie Şatunov live, deoarece toate piesele lui Şatunov din film vor răsuna în interpretarea lui Ion. Producătorul a povestit despre impresia, pe care a produs-o originarul din Chișinău asupra publicului în timpul filmării emisiunii lui Andrei Malahov.

„Pentru prima oară în viaţa sa în programul lui Andrei Malahov „Privet Andrei“ de la postul de televiziune „Rusia-1“ (care va fi difuzat în una din următoareele sîmbăte) Ion a interpretat live cîntecul „Belîie rozî“, șocînd publicul nu numai cu asemănarea sa la chip cu Iura Şatunov, ci şi ca voce, dar și ca mod de interpretare – a dat asigurări producătorul formaţiei “Laskovîi Mai”.

– Personal, sînt foarte mulțumit de această descoperire. Ion și Iura au multe lucruri în comun în viața lor. El, ca și Iura, a crescut fără tată. Şi mama lui a murit în urma unei boli îndelungate, Ion și-a croit drumul în viață de unul singur.

Ion va purta în film costumele de scenă ale lui lui Iura Şatunov (au aceeași măsură). Andrei Razin a adăugat că Ion este, de asemenea, un bun pictor. Tînărul a pictat deja cîteva portrete ale soliștilor grupului “Laskovîi Mai”.

Iurie Satunov din Moldova a impresionat publicul rus

Sursa: noi.md