Candidatul PPEM la funcția de președinte al Republicii Moldova, Iurie Leancă, a anunțat că mai are nevoie de timp pentru a decide dacă va abandona sau nu cursa prezidenţială.

iurie-leanca-nu-se-retrage-din-campania-electorala-mai-avem-nevoie-de-timp

Iurie Leancă a declarat presei că deci­zia can­di­da­tu­lui PDM Marian Lupu i-a luat pe toţi prin sur­prin­dere şi a schim­bat multe momente pe eşi­chi­e­rul poli­tic.

În aceste condiţii Leancă a menţio­nat că urmează con­sul­tări în rân­dul par­ti­du­lui şi mâine se va reveni cu un răs­puns asu­pra vii­to­ru­lui can­di­da­tu­rii din par­tea PPEM la pre­zi­denţi­ale.

„Decizia domnului Marian Lupu de a se retrage din cursa electorală ne-a luat prin surprindere. Această retragere a adus unele elemente noi. Acum am avut o dezbatere cu colegii din teritoriu, dar mai avem nevoie de timp pentru a lua o decizie finală. Astăzi seara și mâine vom mai discuta cu colegii, iar la prânz vom veni cu un anunț oficial”, a spus Leancă,

Reamintim că liderul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, s-a retras din cursa electorală pentru funcția de președinte în favoare președintelui Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă.

Sursa : moldova.org