Irakianul invinuit de omorul unei moldovence de 14 ani in Germania ar mai fi violat o minora

Ali Bashar, irakianul învinuit de omorul moldovencei de 14 ani, Susanna Feldman, este bănuit că ar fi violat de două ori încă o minoră de 11 ani.  Primul viol l-a comis în luna martie, iar în luna mai, deja însoțit de un complice, a mai violat o dată minora. Complicele irakianului s-a dovedit a fi un refugiat, în vârstă de 14 ani, care după omorul Susannei, a anunțat poliția și a mărturisit că este martorul celor întâmplate. 

Potrivit faz.net, prietenul lui Ali Bashar e de naționalitate afgană și au locuit împreună în aceeași tabără de refugiați.

Conform informațiilor, cea de-a doua victimă este de origine germană, iar procurorii cercetează minuțios cazul, refuzând să ofere informații suplimentare despre anchetă. 

În prezent, Ali Bashar se află încarcerat în închisoarea Preungesheim din Frankfurt, iar acuzatorii de stat au cerut aplicarea unor noi mandate de arestare ce au legătură cu violul minorei de 11 ani.  

Descoperirea noii infracțiuni comisă de către Bashar aduce schimbări importante în proces, iar pedeapsa pe care ar urma să o primească irakianul ar putea crește considerabil. 

Anterior, Ali Bashar a încercat să fugă din Germania și să se întoarcă în țara de origine. La solicitarea polițiștilor germani, acesta a fost reținut în Irak și extrădat în Germania. Bănuitul și-ar fi recunoscut vinovăția.

Moldoveanca Susanna Feldman a fost anunțată dispărută la data de 22 mai, iar la 6 iunie, a fost depistat cadavrul acesteia într-o zonă greu accesibilă, lângă o cale ferată situată în apropierea unui adăpost pentru emigranți.

Legiștii au depistat pe corpul neînsuflețit al fetei mai multe leziuni și susțin că aceasta a fost maltratată și violată, iar ulterior sufocată cu o frânghie.

Sursa: crimemoldova.com