Incendiu de proporţii în capitală. Un bărbat și o femeie au ars de vii în propria locuință

Un bărbat și o femeie de 73 și respectiv de 71 de ani au ars de vii în propria locuință. Incendiul a izbucnit aseară în jurul orei 23.00 pe strada Căușeni din sectorul Botanica al Capitalei. La fața locului s-au deplasat două autospeciale.

Pompierii au fost alertați de către vecini abia când flăcările au cuprins întreaga casă. În scurt timp au mai intervenit trei autospeciale.

“Ajunși la fața locului pompierii au constatat că o casă bătrânească este complet cuprinsă de flăcări, focul afectând și o parte din acoperișul casei din apropiere. În interiorul casei distruse au fost depistate două cadavre carbonizate a unui bărbat de 73 de ani și a unei femei de 71 de ani. Urmează să vină specialiștii cel mai probabil și din cadrul laboratorului experimental antiincendiar și să stabilească circumstanțele și care sunt versiunile acestui incendiu”, a declarat ofiţerul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu.

Pompierii au luptat cu flăcările mai multe ore şi au reuşit să-l stingă abia la ora 3.00. Din nefericire, cele două persoane, care se aflau în locuinţă, nu au mai putut fi salvate.

Sursa : Publika.md