Lady Gaga a sustinut un concert in Las Vegas, ocazie cu care a oferit inca un spectacol incendiar, pe parcursul caruia a afisat numeroase tinute si coafuri.

In sutien si bikini si cu colacei pe burta. Vezi cum a aparut Lady Gaga in fata la mii de fani- FOTO 01

Cantareata de 28 de ani a obisnuit deja pe toata lumea cu aparitiile sale extravagante si cu stilul vestimentar deosebit, asa ca nimeni nu a fost surprins cand a aparut pe scena de la MGM Grand Garden Arena in mai multe tinute, care mai de care mai ciudate.

Vedeta a imbracat numeroase rochii mai mult sau mai putin decupate, insa aparitia cu care a atras atentia a fost un costum de baie minuscul care a lasat la vedere formele generoase, dar si grasimea de pe abdomen si coaste. Cu toate ca nu mai are silueta din trecut, Lady Gaga nu a parut deranjata de acest lucru, dovada hainele pe care le-a purtat.

 

In sutien si bikini si cu colacei pe burta. Vezi cum a aparut Lady Gaga in fata la mii de fani- FOTO 02

In sutien si bikini si cu colacei pe burta. Vezi cum a aparut Lady Gaga in fata la mii de fani- FOTO 03

In sutien si bikini si cu colacei pe burta. Vezi cum a aparut Lady Gaga in fata la mii de fani- FOTO 04

 

Pe parcursul concertului, cantareata a purtat mai multe peruci, astfel ca aceasta a avut parul blond, brunet, roscat, verde, dar si multicolor, precum un curcubeu.

 

 

In sutien si bikini si cu colacei pe burta. Vezi cum a aparut Lady Gaga in fata la mii de fani- FOTO 05

In sutien si bikini si cu colacei pe burta. Vezi cum a aparut Lady Gaga in fata la mii de fani- FOTO 06

 

 

In martie, Lady Gaga a declarat la emisiunea lui Jimmy Kimmel ca nu este deranjata de kg in plus, multumindu-le fanilor ca o accepta in orice ipostaza. “Imi iubesc fanii deoarece ma lasa sa fiu eu insami si nu le pasa ce spun cei din jur. Este mult mai usor sa fii tu insati decat altcineva”, a explicat aceasta.

Sursa : Perfecte.md