Două mașini s-au lovit frontal pe traseul Chișinău – Bălți. În urma impactului puternic, o mașină a derapat de pe carosabil și a ajuns într-un șanț. Incidentul s-a produs cu puțin timp în urmă în apropiere de localitatea Chișcăreni, raionul Sângerei. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Diana Fetco, a declarat pentru Realitatea.md că incidentul a avut loc după ce șoferul mașinii Renault a încercat să evite impactul cu o mașină care a efectuat o manevră periculoasă de virare la stânga.

”Conducătorul auto care se afla la volanul autovehiculului de model ”Renault”, în vârstă de 26 de ani, a încercat să evite impactul cu o mașină din fața acestuia, care a efectuat o manevră de virare la stânga. Ca urmare, acesta a ieșit pe contrasens și s-a ciocnit cu o mașină marca ”Peugeot Expert”, condusă de un bărbat în vârstă de 36 de ani. Șoferul și pasagerul acestuia au fost preluați și transportați de urgență la spital”, a declarat ofițerul de presă al INP.

În urma impactului, șoferul mașinii Peugeot și pasagerul acestuia au fost preluați de urgență de către un echipaj SMURD și transportați la spital. Șoferul care se afla la volanul automobilului Renault a suferit răni ușoare. 

Deocamdată, nu se știe dacă sunt persoane decedate, însă martorii susțin că în urma incidentului, mai multe persoane au fost rănite. Din imagini se observă că cele două mașini, una marca Peugeot și alta Renault, au fost grav avariate.

La fața locului au fost îndreptate mai multe echipaje ale ambulanței, dar şi echipaje de poliție pentru a stabili toate circumstanțele producerii incidentului. 

Impact PUTERNIC: Două mașini s-au lovit frontal pe traseul Chișinău-Bălți (IMAGINI +18)

На трассе Кишинев-Бельцы произошло лобовое столкновение двух автомобилей 01

На трассе Кишинев-Бельцы произошло лобовое столкновение двух автомобилей 02

На трассе Кишинев-Бельцы произошло лобовое столкновение двух автомобилей 03

На трассе Кишинев-Бельцы произошло лобовое столкновение двух автомобилей 05

На трассе Кишинев-Бельцы произошло лобовое столкновение двух автомобилей 06

На трассе Кишинев-Бельцы произошло лобовое столкновение двух автомобилей 07

На трассе Кишинев-Бельцы произошло лобовое столкновение двух автомобилей 08

На трассе Кишинев-Бельцы произошло лобовое столкновение двух автомобилей 09

 

Sursa : realitatea.md