IMAGINI EXCLUSIVE din momentul reținerii interlopului Ion Druță, alias Vanea Pisateli

Iagini exclusive din momentul reținerii interlopului Ion Druță, cunoscut în lumea criminală ca Vanea Pisateli, precum și a altor două persoane, unul dintre care s-a dovedit a fi Ghenadie Vechiu, alias „Cliford”, care face parte din aceeași grupare criminală supranumită „Patron”. Din imagini se vede cum cei trei sunt coborâți dintr-o mașină, iar unul dintre aceștia avea asupra sa o armă de foc.

Reținerea a avut loc în plină stradă, în apropiere de Academia de Studii Economice din capitală, Pisateli fiind bănuit de trafic de arme.

Potrivit unor surse, astăzi urma a fi reținut doar Druță. Oamenii legii însă au profitat de faptul că și „Cliford” era acolo, escortându-l și pe acesta la Procuratura Generală.

Realitatea.md precizează că Ion Druță, alias „Vanea Pisateli”, a fost reținut de oamenii legii în iulie 2013, fiind recunoscut vinovat de participarea la comiterea, în anul 2000, a unui triplu omor, fapt pentru care a fost condamnat la 20 de ani de închisoare. Cu toate acestea, în aprilie 2014, acesta a fost eliberat de sub arest în condiții incerte.

Vedeți aici IMAGINILE din momentul reținerii:

 

Sursa : realitatea.md