IMAGINI EXCLUSIVE. Atacul armat de la Metro. Momentul in care atacatorii impusca in masina incasatorilor

Imagini exclusive de la atacul comis acum 3 luni la Metro si soldat cu moartea unui om. Pro TV a intrat in posesia filmului de groaza in care se vede cum atacatorii impusca in masina incasatorilor, arunca fumigene si iau din portbagaj sacii cu bani. Totul a durat mai putin de 2 minute.

Din imagini se vede cum la ora 22 si 10 minute, la cativa metri de autoturismul incasatorilor se afla masina atacatorilor, in parcarea centrului comercial. Acolo se aflau 2 dintre indivizi, iar cel de-al treilea, era de cealalta parte  a masinii incasatorilor, la aproximativ 100 de metri. Astfel ca indivizii flancau autoturismul incasatorilor.

Atacul a inceput in cateva secunde, cand unul dintre indivizi a iesit din masina si a pornit, impuscand, spre cea a incasatorilor, in care se afla doar soferul. Barbatul cu cagula a tras cateva focuri, iar in scurt timp i s-a alaturat un coleg de-al sau. Cel mai probabil, soferul echipei de incasatori era deja la pamant, iar indivizii au scos din portbagaj doi saci in care erau peste un milion si jumatate de lei. Un minut mai tarziu indivizii au aruncat grenade fumigene ca sa nu poata fi vazuti. 

7 iulie. Ion BODRUG, SEF IGP: “Erau obsedati de armament”

Ulterior, atacatorii au urcat in masina de marca Chrysler si au iesit din parcare. La iesire, au oprit si in vehicol a urcat cel de-al treilea atacator. Totul a durat doar 2 minute, timp in care indivizii au atacat, au luat banii si au fugit. De acolo, ei au plecat spre Stauceni unde ii astepta cel de-al patrulea participant la atac. Acolo ei ar fi dat foc masinii si au fugit cu un alt autoturism, de marca Dacia. Politia anunta ca atacul a fost pregatit pana in cele mai mici detalii.

Corneliu BRATUNOV, SEF SECTIE CAUZE EXCEPTIONALE, PROCURATURA GENERALA:“Suspectii au verificat prin internet ca va fi timp ploios”.

Atacul s-a soldat cu moartea soferului echipei de incasatori, ranirea celorlalti doi si cu disparitie sumei de 1,5 milioane de lei. Cei 4 au fost prinsi la mai bine de o luna de la atac. In timpul perchezitiilor, politia si procurorii au descoperit, intr-un garaj din Anenii Noi, armele crimei, dar si pistolul sustras de la soferul incasatorilor.

Acum, dosarul lor se afla in instanta de judecata. Indivizii sunt acuzati de omor, tentativa de omor si organizarea unei grupari criminale si risca pana la 20 de ani de inchisoare sau detentie pe viata.

<iframe src=’http://protv.md/embed/675681.html’ frameborder=’0′ width=’600′ height=’440′></iframe>

Sursa : ProTV.md