Igor Dodon dezvăluie numele candidatului posibil la funcția de primar general al Chișinăului (VIDEO)Zilele lui Dorin Chirtoacă în funcția de primar general al Chișinăului sunt pe numărate. Mai mult, pe lângă demiterea din funcție, edilul capitalului nu va scăpa fără dosar penal. Opinia a fost exprimată de șeful statului în cadrul unei emsiuni la un post privat de televiziune. 

” Eu sunt ferm convins că primarul capitalei va fi demis. Chirtoacă sau va fi demis prin referendum și apoi va ajunge la pușcărie, sau deodata va ajunge la pușcarie, fiindcă este pentru ce. Alte variante Chirtoacă nu are”, a menționat Președintele. 

Chiar dacă, potrivit șefului statului, este prematur de a numi careva canduidaturi la funcția de primar general, Igor Dodon consideră că este o persoană, capabilă să facă ordine în capitală. 

”Ion Ceban ar fi una dintre candidaturile posibile pentru functia de primar al capitalei și eu cred că ar face față. Însă o decizie finală va fi luată, atunci când Chirtoacă va fi demis”, a menționat șeful statului.

Amintim, că potrivit ultimelor informații, în susținerea referendumului pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă au semnat deja 10464 de locuitori ai Chișinăului.  

Sursa: a-tv.md