Igor Dodon cu panglica Sfantului Gheorghe in piept imparte Decrete la veterani

Igor Dodon s-a întâlnit astăzi cu artistul poporului din Rusia, Oleg Gazmanov, şi artistul emerit al Rusiei, Denis Maidanov.

Totodată acesta a înmânat veteranilor distincții în cadrul concertului din această seară din PMAN.

„Astăzi am avut o întrevedere cu bunii mei prieteni – Artistul Poporului din Rusia, Oleg Gazmanov, şi Artistul emerit al Rusiei, Denis Maidanov, care au venit la Chişinău la invitaţia mea pentru a participa la concertul festiv cu ocazia aniversării a 73-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Le-am mulţumit artiştilor pentru acordul de a susține un recital la acest eveniment festiv.

În acest context, invit toţi locuitorii Chişinăului şi oaspeţii capitalei, să vină astăzi, la ora 18:00, la concertul festiv dedicat Zilei Victoriei, iar mâine, la ora 10:00, la Arcul de Triumf din Piaţa Marii Adunări Naţionale – la Marşul memoriei „Regimentul nemuritor”.

Țin să menționez că astăzi am semnat un Decret privind conferirea distincțiilor de stat unui grup de veterani, participanți la cel de-al Doilea Război Mondial. Distincțiile le voi înmâna veteranilor în această seară, în cadrul concertului din Piața Marii Adunări Naționale”, a scris Igor Dodon pe Facebook. 

Sursa: stiri.md