igor-dodon-campania-electorala-s-a-terminat-cetatenii-au-ales-deja-presedintele-tariiCandidatul PSRM la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că, indiferent de rezultatul alegerilor de astăzi, viitorul Președinte al Republicii Moldova trebuie să mențină echilibrul în societate, informează CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Igor Dodon a declarat că această campanie a fost una dificilă, dar s-a finalizat.

„Iată că s-a finalizat o campanie care a fost așteptată foarte mult. Toate sondajele au demonstrat că aproximativ 90% din populație și-au dorit să aleagă singuri viitorul Președinte al țării. A fost o campanie dificilă care a tulburat societatea, unii cetățeni vor fi mulțumiți de decizia finală, alții – nu, dar asta e, campania s-a terminat”, a spus candidatul.

De asemenea, Igor Dodon a trimis un mesaj oponentului său, Maia Sandu.

„Vreau să mă adresez parții opuse: indiferent care va fi rezultul alegerilor, haideți să chemăm oamenii la calm, noi nu avem nevoie de tulburări, provocări, destabilizare în societate! Primul lucru care ar trebui să-l facă viitorul Președinte care va cîștiga, va trebui să aducă omenii la calm”, a spus el.

Totodată, socialistul a mulțumit tuturor celor care l-au votat, dar și echipei sale pentru efortul depus. „Cei care ați ieșit la vot chiar ați fost bravo! Mulțumesc celor care m-au susținut la vot și membrii echipei care au muncit foarte mult. Știu că mii de oameni nu au reușit să voteze, în special, diaspora nu a putut pentru că nu le-au ajuns buletine, dar statul sau persoanele responsabile vor trebui să răspundă de acest lucru. Cetățenii au ales deja Președintele țării, care va avea grijă să mențină echilibrul în societate”, a conchis Igor Dodon.

Anastasia Borta

Sursa : curentul.md