După ce s-a aflat că Ilan Shor are interdicţie de a intră pe teritoriul Federaţiei Ruse, unde are afaceri şi unde locuieşte soţia, fiica sa şi fiul vitreg, presa din R.Moldova scrie că Procurorii Anticorupție au aplicat sechestru pe bunurile celor care figurează în dosarele privind creditele neperformante de la Banca de Economii şi Banca Socială, iar printre aceştia se numără şi milionarul Ilan Shor.

Totuşi, familia acestuia o duce bine mersi, aceştia nerefuzându-şi plăcerile vieţii. În timp ce milionarul îşi sărbătoreşte ziua cu fast, iar soţia lui se laudă cu buchetele enorme de flori primite de la acesta, băiatul lui Jasmin din prima căsătorie, Mihail, se plimbă prin Rusia cu o maşină luxoasă. Conform super.ru, când merge la chefuri cu prietenii săi iubitori de narghilea, fiul vitreg al lui Ilan Shor este dus cu o maşină Mersedes Gelandewagen, preţul minim al căreia constituie 10 milioane de ruble (circa 150 000 de euro).

Iată cu ce mașină se plimbă fiul vitreg a lui Shor 02

Sara Semendueva, alias Jasmin şi Ilan Shor s-au căsătorit în 2011, la Chişinău. Cei doi au o fiică. Anterior interpreta din Rusia a fost căsătorită cu un alt om de afaceri, Vyacheslav Semenduev, cu care are un fiu.

Iată cu ce mașină se plimbă fiul vitreg a lui Shor 01

 

Sursa : apropomagazin.md